Lesmaterialen

Aanbod

Boerderij Wolfslaar biedt diverse educatieve activiteiten op de boerderij, in de natuurtuin, op het landgoed, op school of op locatie. Er is een groot aanbod voor verschillende leeftijden. Het aanbod is geschikt voor voortgezet onderwijs, basis onderwijs en (buitenschoolse) kinderopvang. 

Alle actuele activiteiten die plaatsvinden op boerderij Wolfslaar vind je terug in de groene kalender.  

Wil je met een klas of groep aan de slag? Leen dan een leskist of lesmateriaal voor in de klas of tijdens je bezoek aan de boerderij. Bekijk het volledige aanbod op Educatiewijzer Breda en zoek op Boerderij Wolfslaar.

Reserveren

Reserveren van lesmateriaal gaat via de Educatiewijzer Breda. Hiervoor heb je een gebruikersnummer en wachtwoord nodig. Directeuren of locatiemanagers van de basisscholen in Breda hebben inloggegevens.

Andere organisaties die gebruik willen maken van de uitleenservice kunnen een gebruikersnummer en wachtwoord aanvragen bij boerderij Wolfslaar. Lukt het niet om in te loggen en/of materialen te reserveren, neem dan contact op met Boerderij Wolfslaar. Stuur een e-mail naar wolfslaar@breda.nl of bel 076 529 44 59.

Uitleenvoorwaarden

Alle leskisten en lesmaterialen hebben een inhoudsopgave en worden gecontroleerd voordat ze uitgeleend worden.  constateer je na ontvangst dat er materiaal ontbreekt, geef het dan door aan Boerderij Wolfslaar. 

Leen je educatieve materialen dan verwachten wij dat je deze schoon, heel en compleet weer inlevert. Blijkt na terugkomst van het lesmateriaal dat er onderdelen kapot zijn of ontbreken, dan wordt in redelijkheid gekeken naar een vergoeding.