Uitlenen van lesmaterialen

Ben je leerkracht, docent of begeleider bij een kinderopvang of organiseer je activiteiten vanuit je wijk en vereniging met kinderen? Dan kun je bij ons lesmaterialen lenen. Hiervoor gelden de volgende afspraken:

Reserveren

Om lesmaterialen uit de NMEgids voor het lopende schooljaar te reserveren heb je een gebruikersnummer en een wachtwoord nodig. De directeuren/locatiemanagers van de basisscholen in Breda hebben de inloggegevens in hun bezit. Andere organisaties die gebruik willen maken van de uitleenservice kunnen een gebruikersnummer en wachtwoord aanvragen bij het Informatiecentrum. Mocht het je niet lukken om in te loggen en/of materialen te reserveren, dan kun je contact opnemen met het Informatiecentrum via een e-mail naar wolfslaar@breda.nl.

Uitleenvoorwaarden

Alle leskisten en lesmaterialen die door het Informatiecentrum uitgeleend worden, zijn gecontroleerd, voordat deze de deur uitgaan. Mocht je na ontvangst constateren dat er materiaal ontbreekt, geef het dan door aan het Informatiecentrum. In alle leskisten zit een inhoudsopgave, waarmee u de inhoud van de kist kunt controleren.
Leen je educatieve materialen dan verwachten wij dat je deze schoon, heel en compleet weer inlevert. Dan kan een volgende gebruiker gelijk weer met het materiaal aan de slag. Mocht na terugkomst van het lesmateriaal blijken dat er onderdelen kapot zijn of ontbreken, dan zal in redelijkheid gekeken worden naar een vergoeding.