Uitlenen van lesmaterialen

Boerderijbezoek , uitleen (les)materiaal en lessen 

  • Voor basisscholen in Breda
    plaats je reservering voor het schooljaar 2022 - 2023 op EducatiewijzerBreda.nl 
  • Voor kinderopvang- natuur en milieugroepen, voortgezet onderwijs, is reserveren alleen mogelijk via NMEgids of telefonisch via 076 529 44 59
  • Boerderijbezoek graag reserveren via wolfslaar@breda.nl  of bel met 076 529 4459.
Voor de ontwikkeling van het educatieve aanbod in Breda werkt Wolfslaar Breda samen met andere educatieve centra in het landelijk netwerk van Natuur- en Duurzaamheidscentra:

 GDO logo RGB
website GDO Gemeenten voor Duurzame ontwikkeling.


Reserveren

Om activiteiten en lesmaterialen uit de EducatiewijzerBreda (basisonderwijs) of de NMEgids (kinderopvang en andere groepen) voor het lopende schooljaar te reserveren heb je een gebruikersnummer en een wachtwoord nodig. De directeuren/locatiemanagers van de basisscholen in Breda hebben de inloggegevens in hun bezit. Andere organisaties die gebruik willen maken van de uitleenservice kunnen een gebruikersnummer en wachtwoord aanvragen bij het Informatiecentrum. Mocht het je niet lukken om in te loggen en/of materialen te reserveren, dan kun je ook contact opnemen met het Informatiecentrum via een e-mail naar wolfslaar@breda.nl of bel 076 529 44 59

Uitleenvoorwaarden

Alle leskisten en lesmaterialen die door het Informatiecentrum uitgeleend worden, zijn gecontroleerd, voordat deze de deur uitgaan. Mocht je na ontvangst constateren dat er materiaal ontbreekt, geef het dan door aan het Informatiecentrum. In alle leskisten zit een inhoudsopgave, waarmee u de inhoud van de kist kunt controleren.
Leen je educatieve materialen dan verwachten wij dat je deze schoon, heel en compleet weer inlevert. Dan kan een volgende gebruiker gelijk weer met het materiaal aan de slag. Mocht na terugkomst van het lesmateriaal blijken dat er onderdelen kapot zijn of ontbreken, dan zal in redelijkheid gekeken worden naar een vergoeding.