Wolfslaar Akoestisch: Dusty Stray en Labasheeda

29 juni 2019
Natuurtuin Wolfslaar

16. 00 - 18:00 uur
voor volwassenen

Mooie intieme (semi) akoestische live optredens. De sessies zijn op meerdere zaterdagen in de zomermaanden

Bij de voorstellingen staan laagdrempelige toegang, kwaliteit artiesten, aandacht voor de artistieke uitingen en na afloop gezelligheid voorop. Kom met je vrienden de zaterdagmiddag vieren midden in de natuur.

Dusty Stray

Geworteld in Amsterdam komt Dusty Stray (Jonathan Brown en Stuart Cullen) met alt-folk reportoire, vertolkt door de Texaanse Jonathan Brown. Dusty Stray delft in universele thema’s als onbeantwoorde liefde, gebroken hart, eenzaamheid en dood, maar (bijna) altijd met een dosis hoop en verlossing. Dusty Stray’s vijfde album 'Estranged' is nu uit.

Labasheeda

Bij gelegenheid doet noise-rock band Labasheeda ook (semi)akoestische optredens als duo, waarbij de melancholie in de nummers extra de ruimte krijgt. Het eigenzinnige geluid van de Amsterdamse noise-rock band Labasheeda wordt gekenmerkt door vervlochten gitaarpartijen en plotselinge wendingen in de nummers. In de dynamische shows worden nummers met zang afgewisseld door instrumentals met onconventioneel gebruik van viool. De band is op dit moment bezig met een nieuwe langspeler.

Meer informatie

  • gratis
  • aanmelden niet nodig
  • consumpties tegen betaling
  • meer informatie: website Wolfslaar Akoestisch